Nieuws uit Overijssel


26-05-2015

vakmasters-twente.png

Aannemers beginnen eigen uitzendorganisatie

ALMELO - Een groot aantal aannemersbedrijven uit Almelo, Oldenzaal, Hengelo, Rijssen, Enschede en Twentse regio participeert in een eigen uitzendorganisatie, Vakmasters Personeelsdiensten.
Het initiatief komt van het 30-jarige opleidingsbedrijf Bouwmensen Twente (voorheen VVBA, OCT en SSB) waar zo’n 200 bouwbedrijven hun jonge vaklieden laten opleiden. Met Vakmasters Personeelsdiensten wil de sector ervaren en net gediplomeerde bouwvakkers aan het werk helpen en voor de sector behouden.
Daarnaast verzorgt Vakmasters Personeelsdiensten ook payrolling, trainingen, cursussen en opleidingen en alle SROI diensten.
De bouwsector krabbelt langzaam weer uit het dal en vele bedrijven zijn noodzakelijkerwijze fors afgeslankt. Nu het weer wat beter gaat, is flexibiliteit gevraagd en via Vakmasters Personeelsdiensten verwachten de aangesloten bouwbedrijven een beroep te kunnen doen op de duizenden vakmensen in de regio om daarmee thuiszitten te minimaliseren of zelfs geheel te voorkomen.
Vakmasters Personeelsdiensten gaat van start vanuit in het pand van opleidingsbedrijf Bouwmensen Twente aan de Veldkampsweg in Almelo. Telefoon 0546-828052

(c) 2020 Stichting Tubbig Nieuws || Powered by Sunshine IT
website statistieken